Samen, Sterk, Uniek

Partners

Kinderpraktijk Sam-Sam

Sam-Sam biedt fysiotherapie, ergotherapie. Omdat veel van onze leerlingen deze therapieën nodig hebben bieden we Sam-Sam behandelruimte in school. Dit heeft als grote voordeel dat onze leerlingen tijdens schooltijd en in school de therapieën kunnen volgen, maar ook dat wij intensief met de behandelaars kunnen overleggen. De therapieën worden niet door school aangeboden, maar dienen via Sam-Sam en de zorgverzekering te worden afgesproken. Meer informatie leest u op de site van SamSam.  


BSO Plankier

In de knutselhoek maken de kinderen bootjes. Karton, kurken, houten stokjes; alles wordt gebruikt. Dan is het grote moment daar. Het zonnetje schijnt en de kinderen gaan op het schoolplein de bootjes op de zelfgemaakte waterbaan testen. Zullen de bootjes varen? Ja hoor het lukt!

Welkom bij BSO Plankier! BSO Plankier is gesitueerd in SBO Het Plankier (school voor speciaal basisonderwijs). Bij ons is de sfeer prettig en ongedwongen. Kinderen kunnen lekker buiten spelen, spelletjes doen of rustig een stripboekje gelezen in een van de 'chillhoekjes'.

Activiteiten in verschillende thema's

Wij organiseren activiteiten en spelletjes rondom verschillende actualiteiten en onderwerpen. Deze sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen leren nieuwe dingen en kunnen eigen ideeën inbrengen. Maandelijks sturen wij het activiteitenrooster naar de ouders toe. Zo weten u en uw kind precies wat voor leuks we gaan ondernemen.

Groepen op basis van leeftijd

Er is een 8+ groep, genaamd de Zwaluw en er is een groep van 6 tot 8 jaar, genaamd het Zwanenmeer. Natuurlijk wordt er niet alleen naar de leeftijd gekeken maar ook naar de ontwikkeling van een kind.

De locatie BSO Plankier, een dependance van de Hooiberg, is alle ochtenden en middagen in de week geopend. Op de ochtenden, de woensdag en vrijdag voegt BSO Plankier samen met BSO de Hooiberg. 

https://kinderopvangpurmerend.nl/locatie/bso-plankier-purmerend/

Op de agenda
<
December
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Vrijdag 6 december hebben de leerkrachten een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij.