0299-772396
b.knossen@cpow.nl
Samen, Sterk, Uniek

De Ganzen

Wat vliegt de tijd. Zo zijn we allemaal net terug van vakantie, vol met nieuwe verhalen, nieuwe kinderen in de klas. En zo zijn we alweer bijna bij de volgende vakantie.
En wat is er een hoop gedaan en gebeurd in die tijd. De nieuwe kinderen zijn allang niet nieuw meer, het is alsof ze al die tijd al gewoon bij ons op school zaten. Samen met de anderen.
Na eerst wat weken herhalen en inkomen waren we na ongeveer drie weken 'echt' aan de slag gegaan. Nieuwe schriften, nieuwe thema's.
Ons eerste thema van MI was 'het skelet'. We hebben bewegende handen gemaakt, Henkelina in elkaar gezet met de namen van de botten erbij, er is een rap gemaakt over het skelet, er zijn skeletten vergeleken, er zijn filmpjes bekeken. Maar natuurlijk naast het rekenen en taal ook Engels en topo. En wat dacht u van de gymlessen. Altijd leuk!
We zijn naar de stad geweest toen er de veemarkt was, we hebben buiten gegymd en natuurlijk, aan het begin van het schooljaar, de introductiedag. Die begon met wat gemiezer, maar was toch heel erg leuk. En als klap op de vuurpijl hebben we allemaal een begin gemaakt met onze fotomodellen carrière. We staan weer gekleurd op de foto en zodra die binnen is, ziet u het resultaat.

Op de agenda
<
Februari
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo