Samen, Sterk, Uniek

De Oudervereniging

De oudervereniging bestaat dit schooljaar uit de volgende ouders:

Voorzitter
Maurice Witteveen, ouder van Mick
Secretaris               
Bianca Wormer, ouder van Misha
Penningmeester  
Ilona Karregat , ouder van Giovanni
penningmeester.hetplankier@gmail.com
Leden
Sonja Mooren-Duijn, ouder van Thijs
Guusta Konijn, ouder van Koen
Debby Geerlings, ouder van Mats
Bianca Wormer, ouder van Misha 
Namens het team:
Demi Letschert

De oudervereniging is nog op zoek naar nieuwe leden!
 

Debby Geerlings: 
Graag stel ik me voor. Ik ben Debby Geerlings, 42 jaar oud. Woonachtig in het mooie Ilpendam samen met mijn man Jarno waarmee ik 11 jaar samen ben en sinds 4 jaar getrouwd. Samen hebben we een zoon Mats , en mijn man heeft ook nog een dochter Maxime van 14 jaar. Ik ben 4 dagdelen werkzaam bij Anne & Co een minimarche in Ilpendam. Mats zit sinds dit schooljaar op het Plankier in de groep de Lepelaars. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn op school, daarom was mijn keuze om in de Oudervereniging plaats te nemen geen moeilijke keuze. Ik hoop daarom ook een goede bijdrage te kunnen leveren.

Bianca Wormer:
En ook ik stel mij graag voor. Mijn naam is Bianca Wormer, 46 jaar oud en woon in Purmerend. Ik ben 21 jaar samen met mijn man Patrick en waar ik al 17 jaar getrouwd mee ben. We hebben 2 prachtige zonen Misha is 10 en Rayvon 17 jaar oud. Rayvon de oudste heeft hier ook op school gezeten en Misha zit nu bij juf Nicole in de Ganzen. O ja we hebben nog 2 leden aan onze roedel toe te voegen onze huiscavia's Saartje en Droppie altijd gezellig met de dames. Ik heb heel veel hobby's zwemmen, schilderen, koken en proeven, knutselen eigenlijk te veel om op te noemen. Heb op de vorige school ook in de OV gezeten en kon daar goed mijn ei kwijt met alle leuke projecten. Nu zochten ze weer ouders hier op school en heb de stap gezet om weer mee te doen. Ik heb er zin. Mouwen opstropen en aan de gang.

Monique de Kraker:
Graag stel ik me voor.  Ik ben Monique de Kraker,  40 jaar en woon in de Weidevenne samen met mijn man Martin en onze jongens Jasper  (Pijlstaarten) en Niels (Zwanen).
Ivm mijn chronische aandoening ben ik niet in staat om heel veel te helpen,  maar meedenken kan ik wel 😉. En ik vind het prettig om onder de mensen te zijn. Ik doe wat ik kan en heb er zin in.

Guustha Konijn:
Ik stel mijzelf ook nog even voor: Mijn naam is Guustha Konijn ik ben 39 jaar en woon in de Wijdewormer samen met met man Marco en onze kinderen Anna 12 en Koen 10 (pijlstaarten). Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de organisatie op school zodat de kinderen op een leuke schooltijd terug kunnen kijken.

Sonja Mooren:
Ik stel me graag voor, ik ben Sonja Mooren, 42 jaar en woon in Spijkerboor samen met mijn man Jan en onze 3 kinderen. Jacco (14), Jasper (11) en Thijs (9), Thijs zit in de groep rietzangers. Thuis  heeft mijn man een melkveebedrijf en ik werk als assistent-bedrijfsleider bij een zaadvermeerderingsbedrijf in Zuidoostbeemster. Ik vind het leuk om een steentje bij te dragen, dit zal veelal buiten de schooltijden zijn. Ik denk graag mee bij de ouderraad en probeer rekening te houden (bij boodschappen e.d.) met mogelijke allergieën van kinderen. Dit komt mede doordat Thijs coeliakie heeft en geen gluten kan verdragen.

Ilona Karregat
Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Ilona Karregat 38 jaar oud en woonachtig in Purmerend. Ik ben 12 jaar getrouwd met mijn man Kees. We hebben 2 kinderen Giovanni (Ganzen) en Charlotte 6. Mijn hobby's zijn zwemmen en knutselen. In het dagelijks leven doe ik graag vrijwilligers werk. Verder ben ik ook actief in de OV van mijn dochter haar school. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de scholen van mijn kinderen. Toen ik gevraagd werd om in de OV te komen tijdens de koffie ochtend op school was mijn antwoordt daarom ook gelijk ja. In de OV zal ik de functie van penningmeester op mij gaan nemen.

Maurice Witteveen: (Voorzitter)
Hallo ouders,
Voor vele van jullie ben ik een bekend gezicht binnen onze school.Maar voor de mensen die dit (nog) niet weten zal ik mijzelf introduceren.
In het dagelijks leven ben ik leidinggevende (Bevelvoeder) in de 24 uursdienst bij de brandweer van Purmerend.
Dit betekent dat ik 24 uur van huis ben per dienst en daarna 48 uur vrij heb.
In de dagen dat ik vrij ben en mijn kids (3 stuks, waarvan 2 van mijzelf en een bonusdochter) op school zijn houd ik mij bezig met onder andere zaken voor school. 
Ik ben zelf ook regelmatig voor de klas te vinden als brandweerdocent en BHV docent.
Ik woon samen met mijn vriendin Angelique, mijn Zoon Mick van 11, dochter Isis van 8 en Bonusdochter Nikki van 17 in de Weidevenne. 
Mijn zoon zit bij Demi in de klas (Reigers).
Dit betekent ook dat dit wellicht het laatste schooljaar is voor Mick en voor mij als voorzitter van de OV zal zijn. 

De oudervereniging is continue op zoek naar versterking en volop in beweging!

Uw hulp kunnen wij goed gebruiken..

Mocht u vragen hebben over of aan de OV dan kunt u mij rechtstreeks benaderen.

 

 

Klik hier voor:
Afsluiting 2017 2018.
Begroting 2018 2019.
Financieel jaarverslag 2017 2018.
Ouderbijdrage 2018-2019 

 
Op de agenda
<
Maart
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo